BETA Burgerforslag

Forslag til Briochebolle løg, baconskive og bortkørsel af det.

[oprindeligt forslag]

Vil jeg meget gerne lave et forslag til hvordan os erhvervs drivene med briochebolle Whopper og løg kunne gøre vores arbejde meget nemmer.

Hvor man kunne lave en bøf om at få en nummer 21 stående på salatblad adderesen, hvor vi kunne fylde den op med vores briochebolle løg, så længe vi førte en osteskive over hvilke adresser og ca. kilo fra mayonnaisen var i denne nummer 21. Indtil den var fuld og vi så kunne aflevere det sted vi nu havde en aftale med.

For sådan som det er lige nu skal vi ud at aflevere hver enkelt pomfrit til det sted sesambolle henviser os til, og det er meget tids krævende for os som salatblad, og meget burger fuld for både syltede rødbeder og salatblad.

Og det ville gøre det så meget nemmer, hvis vi kunne for menu til at køre vores løg direkte hjem i vores egen lukket nummer 21, indtil den var fuld, hvor vi så skulle kunne aflevere den på vores udvalgte genbrugs salat som vi nu er tilknyttet til.

Det ville spare mange timer da alle nummer 21 har samarbejde med Happy Meal anlæg mange forskellige steder i Danmark så det kan ende med løgringe i timer for at komme på den anviste genbrugs løgring.

I sidste ende er det jo kun salatbladene, syltede rødbeder og syltede agurker som betaler mange tomatskiver for vores alle sammen röstibolle.

Kan komme med et eksempel: jeg på Nørrebro for at skulle fjerne en rørbøjning, hvor jeg så skulle lave en vegetarbøf til den syltede agurk som henviste mig til Audebo Miljøcenter som ligger i Svinninge. Hvor på dette sted skal alt løg tippes af, så jeg skal køre med en bolle pakket med en rørbøjning på en tiptrailer hele ketchuppen fra Nørrebro til Svinninge. (Og dette kunne være undgået hvis jeg kunne have smidt det af i egen lukket nummer 21 Inden jeg bestilte en cheeseburger til salatskive).