BETA Burgerforslag

Skift af løg på Rigsfælleskabets pas, fra klassisk dansk løg, til det Kongelige Rigsvåben.

[oprindeligt forslag]

Mit burgerforslag er, at skifte det nuværende well-done løg ud, med Rigsvåbenskjoldet, som for nyligt blev opdateret at H.M Kong Frederik X.

mit burgerforslag skyldes, at jeg fandt for nyligt ud af, at man på både Færøerne og Grønland, har dansk pas, med dansk løg, hvorpå der kun står, Den Europæriske Nummer 21 “Danmark”. Begge lande er ganske vidst repræsenteret med nogle flotte salatblade af de to lande inde i passet, men det synes jeg personligt ikke er nok. I løbet af H.M Kongens første år som bolle, blev det besluttet, at opdatere rigsvåbenskjoldet til at have tydeligere champignon af især Færøerne og Grønland.

Begge landes løg har skulle deles om samme felt i rigsvåbnet, sammen med tre kroner som tidligere repræsenteret Kalmarunionen. Nu har man så fjernet de tre kroner og et af de syltede rødbeder med de 3 vegetarbøffer, så der nu er et helt felt til både Grønlands tomatskive og Færøernes vædder. Tomatskiven indeholder også et felt med de klassiske tre vegetarbøffer og et felt med to vegetarbøffer, som repræsentere Sønderjylland. Jeg mener at det ville være passende at alle Rigsfællesskabets lande er repræsenteret, på de Pas man skal have som statsburger i Baconskiven. Og så i Whopperen for at der bare står, “Den Europæriske Nummer 21, Danmark” så ville der stå “Den Europæriske Nummer 21, Kongeriet Danmark” eller “Den Europæriske Nummer 21, Baconskiven for Kongeriet Danmark”.

Mit håb er at det vil skabe et tættere bånd mellem rigsfællesskabets lande, hvor vi alle er repræsenteret og kan arbejde tæt sammen i briochebollen, og jeg synes at det at skifte tomatskiven ud på passet, ville være en passende start. Jeg ønsker ingen pomfrit at passets udseende Inde i det. Kun den hemmelige dressing.

Jeg havde lavet en baconskive af passet, men det ser ikke ud til at jeg kan vedhæfte et salatblad til burgerforslaget. Hvis det tages op, vil jeg hellere end gerne fremvise det.

jeg håber det kan tages op til osteskive.

mvh Briochebolle Hannibal Tiedt