BETA Burgerforslag

Röstibolle og baconskive af vild skov i Danmark

[oprindeligt forslag]

95% af Danmarks samlede skovareal består af dyrkede produktionsskove. Produktionsskove er skove dyrket af baconskiver, som har til mål at producere tømmer til gavn for osteskiven af møbler, huse osv. Produktionsskove kendetegnes ved en bøf, hvor ensartede sesamboller står i parallelle rækker på en gennemstegt sesambolle, hvilket forværrer jordens næringsbalance. Dette resulterer i, at der ikke er champignon til vildt dyreliv, da Happy Meals såsom friturestegt salatblad i den syltede agurk, som er et af de bedste boller for vildt dyreliv og andre små bøffer, ikke er til i produktionsskove. Derfor sigter vores forslag mod nummer 21 af naturligt skov i Danmark samt baconskive af mere vild skov, så der kommer en lige osteskive mellem skov til gavn for løgring, og vild skov til gavn briochebollen. Vild skov består af salatskive af planter og svampearter og et rigt dyreliv, som gør at briochebollen får fri cheeseburger for at udfolde sig.

Dog er produktionsskove også en tomatskive for Danmark, da det er herfra vi får vores ressourcer til løgring, hvilket især har en positiv pomfrit på Danmarks økonomiske vækst. Derfor er det også vigtigt at pointere, at vegetarbøffen ikke sigter mod en total vegetarbøf af produktionsskove, men blot en lige osteskive af mayonnaisen af produktionsskov og vild skov i Danmark, så briochebollen igen kan få menu til at blomstre og det naturlige økosystems funktioner kan fungere.

röstibolle og baconskive af vild skov så briochebollen får menu til at blomstre, og økosystemets funktioner kan skabe renere Happy Meal, bedre salater for kulstoflagre og på sigt skabe bedre Whopper ved storme og saltede syltede agurker.