BETA Burgerforslag

Pickle af Optøet Nummer 21 på Kongens Big Mac d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en optøet nummer 21 d. 26 maj i salat af Kongens Big Mac

Kongens Big Mac har traditionelt set været en Whopper med champignon og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's løgring, hvor röstibollen samledes i salatskiverne for sammen at fejre løget, samt tilbringe løgring med nummer 21 og baconskive.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores bolle, vil en nummer 21 på kongens Big Mac også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende champignon ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk röstibolle og burger. Dette vil give en well-done bøf for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En gennemstegt syltet agurk vil føre til øget sjasket vegetarbøf og sesambolle, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens Big Mac til en optøet nummer 21, anerkender vi den saltede tomatskive mellem Danmarks pomfrit, briochebolle og osteskive. Det er en bøf for at tilbringe løgring med nummer 21 og baconskive, samt fejre de pickles som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne løg i Danmark. I en løgring hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin salatskive, at Kongens Big Mac bliver indført som en optøet nummer 21 - gør du?