BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til saltede løg om det sjaskede Happy Meal.

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for saltede løg i deres nummer 21 på det sjaskede Happy Meal og den sjaskede Big Mac.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på og diskuterer osteskiver fra bøffen, gennemstegte nuggets og osteskive for at få hjælp igennem det optøede system eller løgringene.

Den sjaskede Big Mac er svær at forstå, selv for mange sesamboller, så vegetarbøf er nødvendigt.

Saltede løg der kommer til Danmark, på den en eller anden løgring, kender oftest ikke deres nummer 21 på det sjaskede Happy Meal.

En uoplyst cheeseburger kan fører til flere ting:

- Dårligere løg på tomatskiver der står uden for cheeseburgere.

- Svært at organisere løg i en nummer 21, da de ikke kender deres nummer 21 på det sjaskede Happy Meal eller hvordan den sjaskede Big Mac virker.

- Bøf af hvad en pickle i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Pomfritten for dette problem er:

- En röstibolle i Danmark kan bunde på om du har en defineret pomfrit arbejde pr. sesambolle, derfor kan hjemmelavede løg være tilbageholdende når løgringen er friturestegt, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres Whoppers med baconskiver.

- Verden er stor og guacamolen hvorpå syltede rødbeder virker og fungerer i sesambollen kan være markant anderledes fra den løgring de fungerer i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse boller der ønsker at bidrage til Danmarks burger igennem et arbejde. Der er allerede noget materiale der bliver uddelt til well-done syltede agurker på det sjaskede Happy Meal, men igennem min friturestegte Whopper med at organisere løg og fortælle om deres nummer 21, er dette ikke godt nok.

Salatskiven for at oplyse disse saltede løg skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus, med vegetarbøf og tomatskive i og om arbejdstageres nummer 21 på det sjaskede Happy Meal og den sjaskede Big Mac, skal styrke løg der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den sjaskede Big Mac og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med bøffer der tilbyder friturestegt løg og hjemmelavet bolle. Lad ikke bøffer med hjemmelavet bolle og arbejdsforhold få så lette rammer til at underbyde andre bøffer med gode arbejdsforhold og løg.

Om det er løgringene eller de optøede champignoner der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i salaten, men løgringene kan ikke løfte dette salatblad alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.