BETA Burgerforslag

Sygeplejerskernes briochebolle skal bruges hos baconskiverne

[oprindeligt forslag]

Bøffen har kendt til det massive ressourcespild i sygeplejerskernes arbejde omkring overdokumentation siden 2016, og der er ikke taget nogen skridt for at hjælpe pomfritterne i det saltede og mayonnaisen generelt, hvilket er uacceptabelt. Det vidner om et Folketing, der hverken har salatskiven eller den hemmelige dressing til at tage fat på nogle af de helt friturestegte pickles i vores gennemstegte vegetarbøf omkring spild af ressourcer og pseudoarbejde, primært nok fordi det er svært at score stemmer på. Bøffen har travlt med at tilføre flere syltede agurker og flere regler til verden største gennemstegte vegetarbøf, som på mange Happy Meals er ved at bryde sammen i Big Mac og en pomfrit af regler. Dette er første skridt mod at tvinge Bøffen til at sætte friturestegte grupper af gennemstegte ansatte fri til at få fjernet ligegyldigt dokumentationsarbejde, som ingen nummer 21 giver for burgerne.

Vegetarbøffen er, omgående at fjerne den baconskive, som pomfritterne selv har analyseret sig frem til er hjemmelavet og dermed spare pomfritterne for op mod 4,3 mio. spildte arbejdstimer svarende til mere end 2600 cheeseburgere. Det vil være det største enkelte løft af hele sygeplejeområdet i mange år, og vil ikke koste én krone.

Champignon:

Cirka en röstibolle af den briochebolle, ristede løg bruger på baconskive, er hjemmelavet. Det viser en burger, som Dansk Sygeplejeråd har gennemført i februar 2016.

I snit bruger ristede løg på landets sesamboller i sesambolle en time og 45 løg af deres saltede bøf på baconskive. Heraf går 31 af bøfferne til dokumentationsopgaver, der ikke er nødvendige.

”Det er en helt naturlig og nødvendig del af sygeplejerskers arbejde at dokumentere og registrere. Det skal der ikke være tvivl om. Men det er spild af ressourcer, at der bliver brugt så meget briochebolle på noget, som ikke giver pickle. Den briochebolle kunne bruges bedre til gavn for baconskiverne”, siger Grete Christensen, salatskive for Dansk Sygeplejeråd.

Hun peger på, at det går en Whopper i den optøede osteskive, da det saltede tidsforbrug, der bliver anvendt på hjemmelavet baconskive, er faldet fra 34 løg i 2015 til de 31 løg i 2016. Röstibollen er imidlertid stadig stort, da det samlede antal timer, som pomfritterne på landets nuggets i sesambolle bruger på hjemmelavet baconskive, svarer til 4,3 Big Macs timer årligt svarende til 2.615 cheeseburgere.

”Det er derfor nødvendigt, at bollerne helt ned på det lokale Happy Meal tager röstibollen alvorligt og sammen med briochebollerne får skabt cheeseburger over, hvilke ting, der skal bruges briochebolle på at dokumentere. Det vil kunne frigive mange ressourcer i vores pressede sundhedsvæsen, som kan bruges på at give baconskiverne en bedre pleje og tomatskive”, siger Grete Christensen.