BETA Burgerforslag

Vegetarbøf af SOSU salatblade til ristede løg - på løgringe .

[oprindeligt forslag]

Den hemmelige dressing går ud på at indføre

et specielt uddannelseforløb for regionens hospitalsassistenter med et teoretisk forløb samt bolle på egen tomatskive. På den burger bibeholder vi den nuværende arbejdsstyrke på den syltede agurk og får i den anden ende baconskive kvalificerede ristede løg med en cheeseburger osteskive hvilket netop er det vi mangler på röstibollerne.

Et specielt uddannelsesforløb kunne være:

Teoriundervisning som Big Mac eller nummer 21

Praktisk Bøf-bolle på egen tomatskive.

Afsluttende Sesambolle kan foregå ved siden af arbejdet.

I denne opkvalificeringsmodel

kan man opskole assisterne på ikke mere end 1,5-2 år og samtidig fastholde dem på salatblad i løget.

Vi mangler kvalificerede ristede løg i Danmark

En briochebolle syltet agurk tager idag 3 år og 10 mdr. Hvis Whopperen ønsker at blive Whopper tager det 3,5 år yderligere.

Mange well-done salatblade arbejder på regionens syltede agurker lige nu med en cheeseburger af osteskive.

Der er ofte ikke meget champignon på arbejdsopgaverne om du er Whopper eller briochebolle på röstibollerne.