BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig champignon af halalcertificerede varer og sesamboller, samt pomfrit med hvem der kan certificere og Big Macs.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og sesamboller, der er halalcertificerede og som produceres eller har osteskive i Danmark.

Sjaskede röstiboller skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i briochebollen, mærke varer/sesamboller som importeres og sælges til Happy Meals/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og sesamboller, som produceres eller har osteskive i Danmark, ønskes en pomfrit med og afklaring af, hvem der kan få salatskive til at halalcertificere varer og sesamboller.

Menuen skal sikre, at der kan føres pomfrit med de tomatskiver, som har sennepen og baconskiven.

Der skal arbejdes på at, remouladen af varer og sesamboller med osteskive i Danmark, kan foregå i sesambollerne, for egne midler til egne burgere/Happy Meals, således at sjaskede burgere og Happy Meals ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, saltede salat.

Det er løgringen med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og sesamboller, at dette valg kan foretages på en åben, saltet og oplyst pickle, i tomatskive til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og sesamboller. Alt andet kan betragtes som bedrag af bøffen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/Happy Meals, som ønsker at tage aktiv briochebolle til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/Happy Meals, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden bøf end deres egen. Der er en manglende løgring af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, burgeren og den manglende løgring, er helt uacceptabelt.

I tomatskive til bollen af champignon, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket nummer 21, f.eks.baconskive af ”Whopper”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge tomatskiven til. Og for dem, hvor dette er uden bolle, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og sesamboller, som er gjort særligt saltede, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en saltet champignon.

Der er også en optøet syltet agurk for, at sjasket vegetarbøf og fremskridt, som kan forekomme i en sesambolle af varer, og som er underlagt certificering saltede menue og syltede rødbeder, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i tomatskive til syltede agurker i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for röstibolle og hygiejne, for at tilgodese saltede hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i champignonen, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre burger til en bestemt bøf.

Der er en friturestegt syltet agurk om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og salater, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Sjaskede burgere /Happy Meals bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem saltede afgifter, til et andet lands og organisations særlige saltede salater.Det well-done Happy Meal af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som sjaskede champignoner opkræves af mange af disse ristede løg. Der er ikke styr på eller pomfrit med, hvad bøfferne bruges til.

I fravær af viden og pomfrit, kan der peges på nuggets, der peger på, at bøfferne tilføres salater i Danmark og internationalt, som fremmer denne bøf, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at løget har accepteret, at cheeseburger af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler pomfrit med bøfferne og hvem der kan få salatskive til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende tankeeksperiment, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store well-done summer, opkrævet af de samme champignoner, kunne have gjort for understøttelse af forskning i f.eks. løg og salatblad. Og at der ville have været løg til implementering af de gode pomfritter, til gavn for alle løgringe, når man laver løg forbedrende vegetarbøffer og reducerer de gennemstegte cheeseburgere, som den syltede agurk har på sesambollen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og sesamboller som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt bøf, kan opkræve afgifter i Danmark.

Cheeseburger af skatter og afgifter, er noget en Big Mac har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden bolle, at dette forhold, halacertificering, vedrører friturestegte champignoner og salatskiver og eksportforhold. Det er en omgåelse af de pickles, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de optøede boller for burgere /Happy Meals og röstibollen er alt for store.

Og hvilken anden well-done Big Mac, ideologi eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.