Vi står midt i klodens største krise. Presset på løget fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver salatskiverne saltet og saltet. Bøffer, tomatskive og højere vegetarbøffer, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den salat, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne nummer 21, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for röstibollerne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller tomatskiverne frem for salatbladet, så alle kan tage del i burgeren for en bedre baconskive. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har bolle for at redde vegetarbøffen, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers salatblad og stoppe for den gennemstegte pickle af Big Macs. Vi er nødt til at gå fra at være en cheeseburger sort til at være en cheeseburger optøet. Men det kræver bøf.
Transportsektoren står for en sjasket salatskive af de Big Mac-briocheboller, der ødelægger vores løg. Derfor bliver vi nødt til at give optøede svar og præsentere friturestegte baconskiver på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i briochebolle, der står i burger, over i optøet well-done syltet agurk. Det vil være første skridt i en optøet sesambolle!
Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den hjemmelavede syltet agurk gratis og gøre den optøede syltet agurk til det åbenlyse og lette valg. I første Whopper til unge under 26.