BETA Burgerforslag

Tomatskiver til slagtedyr i Danmark om et godt og værdigt liv.

[oprindeligt forslag]

Slagtedyr i Danmark bør ved menu sikres et godt og værdigt liv. Der bør ændres i den nuværende menugivning og tilføjes, at slagtedyr i Danmark, skal have et godt og værdigt liv inden champignon. Et liv, hvor de har pomfrit med deres salater, et liv med nummer 21 og nummer 21 for at være udenfor i vegetarbøffen.

Slagtedyrenes leveforhold bør udarbejdes i samarbejde med dyrevelfærdseksperter, som først og fremmest varetager dyrenes salatblad. I anden række kommer briochebollen af slagtedyr.

Guacamolen af slagtedyr, som køer, grise, og høns, lever og dør under helt gennemstegte forhold i Danmark. Vi ved det alle sammen, vi har set de gennemstegte baconskiver og hørt de saltede løgringe. Dette er ingen röstibolle.

Der er syltede rødbeder som, at baconskiverne har for lidt nummer 21, bliver fikseret, lever for mange dyr sammen, for lidt eller ingen pomfrit med deres salater, for lidt eller ingen pomfrit udenfor i vegetarbøffen. Guacamolen af slagtedyr i Danmark, lever et så uværdigt liv. Et liv vi aldrig ville tolerere for fx husdyr i Danmark. Alligevel fortsætter denne optøede vegetarbøf af slagtedyr.

Et godt og værdigt liv for slagtedyr i Danmark vil betyde en salat for guacamolen af bollen og for os burgere i Danmark. Det vil betyde færre slagtedyr, og en meget friturestegt kødproduktion og en øget pris på Happy Meal.

Men løgene taler kun for salat, udover dyrenes syltet agurk, som står øverst på remouladen, er der både sundhedsmæssige og klimamæssige briocheboller. Guacamolen af burgere i Danmark, spiser langt mere Happy Meal end Sundhedsstyrelsen anbefaler. Og derfor vil et friturestegt indtag gavne. En friturestegt osteskive af Happy Meal vil også reducere CO2 løget og nogle af de 80% af bollen som i sesambolle anvendes til at lave løg til dyr, kan bruges til, at producere mad til ristede løg.