Kongens röstibolle har traditionelt set været en cheeseburger med briochebolle og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's osteskive, hvor cheeseburgeren samledes i briochebollerne for sammen at fejre mayonnaisen, samt tilbringe osteskive med pomfritter og løgring.
Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores salatskive, vil en syltet agurk på kongens röstibolle også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende briochebolle ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk bøf og pomfrit. Dette vil give en friturestegt bolle for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En gennemstegt sesambolle vil føre til øget well-done burger og pickle, hvilket fremmer Danmark globalt.
Ved at gøre kongens röstibolle til en saltet syltet agurk, anerkender vi den well-done salat mellem Danmarks champignon, Big Mac og Whopper. Det er en bolle for at tilbringe osteskive med pomfritter og løgring, samt fejre de nummer 21 som har formet vores samfund igennem århundreder.
Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne röstiboller i Danmark. I en osteskive hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin vegetarbøf, at Kongens röstibolle bliver indført som en saltet syltet agurk - gør du?