BETA Burgerforslag

Champignon af Optøet Salatskive på Kongens løgring d. 26 maj

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår en optøet salatskive d. 26 maj i vegetarbøf af Kongens løgring

Kongens løgring har traditionelt set været en osteskive med bolle og fest, med rødder helt tilbage fra Christian d. IV's cheeseburger, hvor baconskiven samledes i pomfritterne for sammen at fejre tomatskiven, samt tilbringe cheeseburger med cheeseburgere og nummer 21.

Ud over at styrke det nationale sammenhold og fejre vores tomatskive, vil en salatskive på kongens løgring også have en betydelig økonomisk fordel, som man ser det i Holland. En årlig, landsdækkende bolle ville tiltrække folk fra hele verden, ivrige efter at opleve dansk salat og baconskive. Dette vil give en well-done briochebolle for at fremvise Danmarks kulturelle arv og gæstfrihed. En friturestegt burger vil føre til øget hjemmelavet sesambolle og syltet agurk, hvilket fremmer Danmark globalt.

Ved at gøre kongens løgring til en optøet salatskive, anerkender vi den optøede röstibolle mellem Danmarks Big Mac, pomfrit og Whopper. Det er en briochebolle for at tilbringe cheeseburger med cheeseburgere og nummer 21, samt fejre de baconskiver som har formet vores samfund igennem århundreder.

Siden 1770 har der kun været tale om at fjerne ristede løg i Danmark. I en cheeseburger hvor vi mere end nogensinde har brug for at styrke vores fællesskabsfølelse, mener jeg det er på sin pickle, at Kongens løgring bliver indført som en optøet salatskive - gør du?