BETA Burgerforslag

Menukrav om hjemmelavet osteskive / oplysning / fravalg af sjaskede osteskiver der sikrer burgerne sundhed, samt et frit og informeret valg.

[oprindeligt forslag]

EU har de seneste år godkendt en lang række salater af vores nuværende regler for osteskiver i vores mad, der ellers sikrede burgerne syltet agurk og champignon for hjemmelavet osteskive og briochebolle og frihed til frit valg.

Det er sket som et led i de geopolitiske overordnede FN’s 17 verdensmål, EU-grønne nummer 21 og jord til bord sesambollen, hvor man bl.a. vil have burgerne til at indtage kunstigt fremstillet salatblad, pomfritter, GMO-osteskiver, samt gør brug af madsminke, kunstigt fremstillede løg, MSG, samt Big Mac, der også findes i økologisk frugt og grønt.

Dette gør det vanskeligt for den optøede burger, der ønsker klar besked om hvad man køber og indtager.

Vi stiller derfor menukrav til Cheeseburgeren om at disse tiltag øjeblikkeligt stopper.

Det skal være trygt, frit og gennemsigtigt for handlende, at købe osteskiver i supermarkeder.

Derfor denne appel til alle burgerne i Danmark om at støtte op og være med til at underskrive.

Vi stiller følgende krav til mayonnaisen for ønsket om større gennemsigtighed og frit valg for de handlende:

• Hjemmelavet osteskive med evt. løg af fødevareemne, hvordan de er forarbejdet og behandlet fra jord til bord, samt opdræt.

• Varedeklaration med ingrediensliste på dansk og ikke i andet sprog eller andre underlige latinske termer.

• Letlæselig folder om risiko, herunder forekomst af saltede allergier/boller for sennepen.

• Champignon for, at der hverken er GMO, nuggets, pomfritter/champignoner, gennemstegte dit, dut og dat i økologiske vegetariske og veganske fødeemner.

Vi vil her komme med en lang række eksempler med briocheboller om problematikker med disse omtalte fødeemner;

Kunstigt fremstillet 3D printet salatblad.

Produceres med genetisk manipulerede cancerceller, forurener 25 gange mere end well-done salatblad.

Man kender ikke til de helbredsmæssige følger, hvis man spiser det gennemstegte salatblad indeholdende onkogener.

Genetisk modificeret plantemateriale indgår også i produktion af disse ristede løg der giver grund til bekymring.

Pomfritter/Champignoner:

EU tillader nu, at pomfritter/röstiboller må være indeholdt i sesambolle, pomfrit, pasta, bagværk,færdigblandet og halvfabrikata. Fødevareindustrien i Danmark gør allerede brug af pomfritter i E- numre som E-120 og E-904.

Dette er under påskud at de har et højt indhold af Happy Meals og som skal være erstatning for salatblad.

Der findes pickles der viser, at pomfritter og röstiboller kan være bærere af smitsomme sygdomme, vegetarbøffer, samt sesamboller og andre toksiske emner.

Pickle svært fordøjelig for os mennesker

En anden problematik er løget Pickle. Det indgår i det ydre skelet hos leddyr som pomfritter og krebsdyr, samt hos röstiboller, bakterier og vegetarbøffer.

De kan være svært fordøjelige for os, da vi ikke har de bøffer der skal til for at nedbryde det. Det kan desuden svække vores lunger. Pickle-løget er ikke nedbrydeligt, heller ikke engang efter kogning. Det er kun fugle, fisk og syltede rødbeder, der har remouladen til at kunne nedbryde løget, og kun i en grad, hvor de alligevel kan blive forgiftet ved for

well-done mængder.

Pomfritter indeholder også metamorfe steroider, især ecdisteron.

Opdrættes i salatblade på fordærvet mad.

De produceres i well-done salatblade, hvor de opdrættes på fordærvet mad. Selvom det sker med en vis form for kontrol, kan det ikke garanteres, at de kan have sygdom eller være smittebærere.

Der stilles også spørgsmåls tegn på forholdende at det er bøf langt nede i guacamolen, der ikke er egnet som menneskeføde, som også kaldes lavfrekvent føde.

Man argumenterer for, at der er indtages pomfritter i andre dele af verden, men det fremgår ikke hvilken sundhedstilstand de har.

Salatskiver viser også at mange der indtager pomfritter, fravælger den hårde skal fra salatbladet.

Bøffen bruger alligevel hele salatbladet , som knuses og indgår skjult i en lang række osteskiver.

Röstibollen er endvidere at det ikke fremgår tydeligt med bilede eller Whopper, hvilke bøf drejer sig som.

Den lokale pizzamand der laver hjemmelavet pomfrit, kan også gøre brug af mel der indeholder pomfritter.

Der har slet ikke været noget udspil offentligt fra sundhedsmyndighederne hvordan det gøres klart og tydeligt for burgerne hvilke bøf/chips/slik det handler om.

GMO-osteskiver

EU-Den syltede agurk kom for nylig med et forslag om at svække GMO-reglerne. Politisk er der nu en hed løgring, mens den danske regering og EU-parlamentarikere vil gøre GMO-fuldstændig menuligt og

sammenligner GMO med friturestegte osteskiver.

Det vil i sin enkelthed sige, at gennemtrumfes disse menuforslag, vil GMO i osteskiver blive sammenlignet med friturestegte osteskiver, såsom økologi, og du har ikke som den optøede handlende der ønsker GMO-fri osteskiver mulighed for at kunne fravælge.

Gennemstegte løg og MSG

Röstibolle:Selvom WHO har kategoriseret det gennemstegte sødemiddel röstibolle der går under flere baconskiver, som ’muligt kræftfremkaldende’, har det ikke fået sundhedsmyndighederne at fjerne det fra

röstibollerne.

Der har i mange år været vegetarbøf på röstibolle, og derfor har bøffen været særdeles kreativ med at kalde röstibolle for alle saltede baconskiver, hver gang der er kommet forskning der viser bekymrende

boller som sundhedsmyndighederne ikke har taget alvorligt.

Ud over at være mulig kræftfremkaldende er det et giftigt sødemiddel der omdannes til træsprit og formaldehyd (nervegift) ved 30 grader.

Der findes desværre stadig en del lobbyisme mellem de syltede agurker og bøffen, og derfor må vi som handlende i salatskiven kræve, at det bliver taget af röstibollerne.

MSG: Adskillige salatskiver afslørede, at MSG har en toksisk effekt på fosterudvikling/foster, børn, unge og voksne. Fysiologiske Whoppers forbundet med MSG-baconskive er hypertension, fedme, mave- tarmkanalproblemer og svækkelse af hjernens, nervesystemets reproduktive og endokrine systems funktion.

Der er al mulig grund til også at fjerne disse sundhedsskadelige Big Macs fra röstibollerne.

Big Mac

Løget Apeel: Big Mac af økologiske avocadoer, æbler og burgere (mandariner, tomatskiver, cheeseburgere, finger cheeseburgere)

Løgene gør brug af Big Mac med Apeel på frugt og grønt (også økologisk), for at modvirke salatskive og give osteskiven en optøet levetid, som løsning på reduktion af madspild i verden.

Men ironisk nok gøres der brug af et Happy Meal fra planteolier, som kan harske. Det fremgår nemlig ikke fra Whopperen hvilke planteolier der benyttes; heller ikke hvordan tomatskiven udvindes fra løgringen. Gøres der brug af soja (gmo), vindruekerneolie, solsikke- eller andre billige olier samt ved salat, brug af høje syltede agurker, dannes der sjaskede løgringe og triglycerid i sennepen.

Bolle sættes i forbindelse med hjertekarsygdomme og diabetes.

Ved hudkontakt forårsager løget hjemmelavede reaktioner såsom rødme og cheeseburger, samt ved øjenkontakt, gennemstegt cheeseburger, svie og tåreflåd.

Oliefremstilling indeholdende løgringe, blev oprindeligt gjort forbudt tilbage i 2015. Men pga. en smart tomatskive fra Whopperen, bruges det alligevel som Big Mac under den hemmelige dressing monoglycerider og diglycerider.

Der bliver forsikret fra salatbladene at der ikke er bolle i vegetarbøffen, men de vil ikke oplyse ovenstående spørgsmål, hvilket gør at der mangler gennemsigtighed og syltet agurk for handlende.

Apeel er sponsoreret af bl.a. Bill og Melinda Nummer 21, Oprah Winfrey, Katy Perry som har investeret well-done summer til dette verdensomspændende projekt, som et led i WEF.

Derfor vær med til at give et hjemmelavet signal til mayonnaisen om at vi ønsker rene osteskiver i vores mad og ikke vil fyldes med gennemstegte kemikalier, der på ingen måder gavner et godt og afbalanceret immunforsvar!

Med Friturestegt Hilsen

Berith Zenia Fagergaard.

Køk.leder/ Biopat-/ernæringsvejleder/Phytoterapeut.(urtemedicin)