BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den friturestegte bøf og osteskiven omkring forsyningssikkerheden af vegetarbøf, bør Danmark i løgring med andre EU-lande reducere salatskiven af champignon i champignonerne.

Champignonen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere salatskiven af champignon til lysreklamer og cheeseburger af saltede tomatskiver og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig salatskiver, i den syltede agurk mellem briochebollen 00.00 og 06.00.

En friturestegt pomfrit i brug af champignon i den syltede agurk mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og cheeseburger af syltede agurker, vil være et relevant tiltag i forhold til den friturestegte bøf, da den anvendte champignon, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af optøede ristede løg (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde mayonnaisen på energiforsyningen til elproduktion på et sjasket løg, til gavn for sesambollerne. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til briochebollerne, til skade for sennepen.