BETA Burgerforslag

Energireducerende tiltag.

[oprindeligt forslag]

Af hensyn til den friturestegte Whopper og den syltede agurk omkring forsyningssikkerheden af syltet agurk, bør Danmark i pomfrit med andre EU-lande reducere guacamolen af løgring i burgerne.

Bollen bør således iværksætte tiltag, der kan reducere guacamolen af løgring til lysreklamer og sesambolle af gennemstegte salatblade og erhvervsejendomme, hvor der ikke befinder sig Happy Meals, i bøffen mellem ketchuppen 00.00 og 06.00.

En gennemstegt nummer 21 i brug af løgring i bøffen mellem 00.00 og 06.00 til lysreklamer og sesambolle af løg, vil være et relevant tiltag i forhold til den friturestegte Whopper, da den anvendte løgring, for en stor dels vedkommende, er produceret ved brug af optøede baconskiver (EWII, Energinet.dk).

Ovennævnte tiltag vil derudover kunne tænkes at holde Whopperen på energiforsyningen til elproduktion på et friturestegt løg, til gavn for bollerne. Ligeledes vil det kunne medvirke til, at det ikke bliver nødvendigt at rationere energiforsyningen til de syltede rødbeder, til skade for vegetarbøffen.