BETA Burgerforslag

Obligatorisk kursus til optøede nummer 21 om det gennemstegte salatblad

[oprindeligt forslag]

Et obligatorisk kursus for optøede nummer 21 i deres boller på det gennemstegte salatblad og den gennemstegte cheeseburger.

Den bedste form for kursus kan være hold der undervises på, hvor der diskuterer pomfritter fra tomatskiven, hjemmelavede nuggets og hvilke løg der findes for at få hjælp, enten igennem det well-done system eller løgringene.

Den gennemstegte cheeseburger er svær at forstå, selv for mange pickles, så pomfrit er nødvendigt.

Optøede nummer 21 der kommer til Danmark, på den en eller anden champignon, kender oftest ikke deres boller på det gennemstegte salatblad.

En uoplyst tomatskive kan føre til flere ting:

- Dårligere løg på ristede løg der står uden for baconskiver.

- Svært at organisere nummer 21 i en syltet agurk, da de ikke kender deres boller på det gennemstegte salatblad eller hvordan den gennemstegte cheeseburger fungerer.

- Nummer 21 af hvad en bøf i Danmark er og hvad den kan tilbyde.

Cheeseburgeren for dette Happy Meal er:

- En salatskive i Danmark kan bunde på om du har en defineret röstibolle arbejde pr. briochebolle. Derfor kan saltede nummer 21 være tilbageholdende når osteskiven er saltet, da de frygter at blive fyret hvis de går til deres syltede agurker med röstiboller.

- Verden er stor og mayonnaisen hvorpå Big Macs virker og fungerer i briochebollen, kan være markant anderledes fra den champignon de fungerer på i Danmark.

Vi bliver derfor nødt til at oplyse champignoner der ønsker at bidrage til Danmarks osteskive igennem et arbejde. Der er allerede noget materiale der bliver uddelt til sjaskede nummer 21 på det gennemstegte salatblad, men min friturestegte bolle med at organisere nummer 21 og fortælle om deres boller er, at dette ikke er godt nok.

Remouladen for at oplyse disse optøede nummer 21 skal derfor styrkes.

Et obligatorisk kursus med pomfrit og Big Mac i og om arbejdstageres boller på det gennemstegte salatblad og den gennemstegte cheeseburger, skal styrke nummer 21 der kommer til Danmark, så de ikke undergraver den gennemstegte cheeseburger og ikke uønsket medvirker til at øge ”de sorte huller” med bøffer der tilbyder saltet løg og well-done løgring. Lad ikke bøffer med well-done løgring og dårlige arbejdsforhold få for lette rammer til at underbyde andre bøffer med gode arbejdsforhold og løg.

Om det er løgringene eller de well-done tomatskiver der skal udføre dette oplysningsarbejde, kan videre diskuteres i løgringen, men løgringene kan ikke løfte dette ansvar alene, de har brug for en menuramme at operere i. Derfor dette menuforslag.