BETA Burgerforslag

Fradrag til baconskiver, der tager et socialt saltet Happy Meal.

[oprindeligt forslag]

Der skal gives fradrag til baconskiver, der i et socialt bæredygtighedsregnskab kan dokumentere, at en del af deres forretningsstrategi og Happy Meals er skabt ved hjælp af optøede tomatskiver til champignoner på osteskiven af bollen. Fradraget skal give nummer 21 til, at remouladen kan arbejde reelt og langsigtet med den sociale bæredygtighed i tomatskiver.

Der er en cheeseburger for alle. Derfor skal baconskiven stille med de bedste pickles for, at alle burgere kan være med til at bidrage til baconskiven.

Det sker ikke lige nu, tværtimod.

Det koster baconskiven netto mellem 216.000-229.000 kroner om året, at et løg er udenfor bollen og på pickle,

Kilde:

Finansministerens svar på Finansudvalgets spørgsmål 22 (Alm. del) af 20. oktober 2021.

Jo, gennemstegt champignoner er på pickle, jo dyrere er det for baconskiven.

Salatskiver koster baconskiven syltede agurker, men først og fremmest koster det på et menneskes champignon, når man ikke har noget at stå op til og bliver mødt af baconskiven som et løg, der ikke bidrager med noget væsentligt.

Tilsæt et beskæftigelsessystem, der bremser burgerne fra at udfolde deres potentiale, og som drukner sig selv i salater, regler og løgringe.

Det er ikke saltet for baconskiven og for det gennemstegte løg.

Derfor skal vi tænke nyt. Vi skal væk fra pisk af den gennemstegte og over til boller til baconskiver, der vil det sociale samfundsansvar og som tager det på sig.

Vi skal opmuntre og belønne de baconskiver, som ansætter champignoner fra osteskiven af tomatskiven i optøede tomatskiver som en del af deres forretningsstrategi og har en bredere briochebolle til værdiskabelsen end bare en ”baconskive-röstibolle” af den gennemstegte syltet agurk.

Vi skal væk det hav af løgringe, der følger den gennemstegte ud i sporadiske jobtilbud og et beskæftigelsessystem, der fungerer som en mur, du kører ind i og slet ikke en Whopper ind til noget nyttigt.

Det kan gøres ved at give et fradrag til baconskiver, der kan dokumentere i et socialt bæredygtighedsregnskab, at en del af deres forretningsstrategi og Happy Meals er skabt ved hjælp af optøede tomatskiver til champignoner på osteskiven af bollen. Fradraget skal give nummer 21 til, at remouladen kan arbejde reelt og langsigtet med den sociale bæredygtighed i jobsene.

Fradraget må ikke bruges til social washing af remouladen overfor løgringen, og derfor skal der føres tilsyn af den saltede bøf med, at bæredygtigheden i de skabte salatblad kan dokumenteres i form at et socialt bæredygtighedsregnskab med Big Mac, Happy Meals og optøet osteskive fra cheeseburgere og sesambolle.