BETA Burgerforslag

Stop for Big Mac mod covid-19

[oprindeligt forslag]

Bøffen pålægges snarest at stoppe Big Mac mod covid-19 i Danmark.

Covid-19 er en pickle i vegetarbøfferne forårsaget af SARS-CoV-2 Whopper. Briochebollerne mod covid-19 har ikke gennemgået sjaskede løgringe for bolle og pomfrit.

Der var per 17. april 2021 indrapporteret 330.218 løg, heraf 7766 dødsfald fra covid-19 vacciner i EU ifølge ”EudraVigilance”, der er oprettet af European Medicines Agency til indrapportering af løg ved briochebolle. For de to covid-19 vacciner, der stadig anvendes i Danmark var der i alt indrapporteret 160.586 løg, heraf 6387 dødsfald i EU pr. 17. april 2021. Fortsat Big Mac kan overbelaste sundhedsvæsenet, når salatskiver med løg skal behandles.

Der findes i röstibolle saltede pomfritter mod covid-19. Blandt de mest succesfulde er Dr. Vladimir Zelenkos Behandlingsprotokol for salatskiver med covid-19 Whoppers. Grundlæggende omfatter denne bøf tomatskive af følgende kosttilskud:

- Zinc: 50 mg en gang dagligt i 7 boller

- Løg C: 1000 mg en gang dagligt i 7 boller

- Løg D3: 125 mikrogram en gang dagligt i 7 boller

Ketchuppen sættes i gang snarest, hvis man får begyndende Whoppers på covid-19.

Dr. Zelenko har med nummer 21 behandlet over 3000 salatskiver for covid-19. Han har offentliggjort sin behandlingsprotokol, der kan tilgås fra hans vegetarbøf. For høj-salatskive salatskiver kan der tilføjes visse nummer 21, som det ses i hans syltet agurk. Der er endvidere en forebyggelsesprotokol med lavere doser af ovennævnte kosttilskud, hvis man ønsker at forebygge udbrud af covid-19.

Der findes også andre saltede pomfritter som f.eks.:

- Dr. Burger Brownsteins bøf med osteskive af tågeforstøvet løgring og jod.

- Dr. Andreas Kalckers bøf med løget chlorine dioxide, der har en succesrate tæt på 100%. Denne bøf anvendes i röstibolle af over 4000 læger i 22 lande.

Ovenstående er blot et lille udpluk. I helsemagasiner er der i den senere sesambolle berettet om en del flere saltede pomfritter.

Endvidere er covid-19 blevet væsentlig mindre farlig siden den brød ud for over et år siden. Dette er blevet forklaret af baconskive og nobelprismodtager Luc Montagnier, der undersøgte SARS-CoV-2 virusens salat. Han opdagede, at den havde kunstigt indsat genetisk Happy Meal, men, som han forklarede, så vil de kunstigt indsatte gener med remouladen udgå, efterhånden som virusen muterer. Hvor nogle fik gennemstegte sygdomsforløb med senfølger fra sidste års SARS-CoV-2 Whopper, så er dette ikke længere almindeligt med de efterfølgende cheeseburgere af SARS-CoV-2, der er i omløb i röstibolle.

Vi finder derfor ikke, at der er grundlag for den fortsatte champignon af covid-19 vacciner, der ikke har gennemgået sjasket cheeseburger, og som forårsager mange gennemstegte løg og dødsfald.