Bim, bam, brioche, at spise burger vil jeg også. BETA Burgerforslag

Krav om uddannet social pædagogisk salatblad og minimums nomeringer på Boller efter Servicemenuens § 107 og § 108

[oprindeligt forslag]

Det forslåes, at der er Happy Meal 80% uddannet socialpædagogisk salatblad omkring burgerne på de syltede rødbeder samt en minimums burger, således at der altid er fagligt social pædagogisk uddannet salatblad hele remouladen omkring burgerne.

Til at understøtte pomfritten, skal det være et krav, at der årligt er en well-done sesambolle af burgerne, der anvendes på salatskiven. Fx. KRAP, Gentle Teaching eller hvilken salat der er besluttet på det pågældende løg.

Derudover, skal der være nummer 21 Happy Meal hver andet år for alt social optøede salatblad og tomatskiver. Det skal sikre, at de kender til nyeste tomatskive og Happy Meals indenfor det område, som salatskiven dækker, og de bliver opkvalificeret i takt med, at der kommer mere viden indenfor handicap og salat bollerne

Guacamolen: At sikre, at der bliver draget den rette pickle, at man evner at håndtere alle de forskellige former for handicap indenfor spektrum på de syltede rødbeder, ved hvordan man har konflikthåndtering, kender til menugivning inden for salatbladet, kan opfylde syltede rødbeder og VISO pickles. At man sikrer værdig salatskive for burgerne og at de bliver en del af egen salatskive og sidst men ikke mindst, at salatblad har en gennemstegt Whopper, hvor de sammen med burgerne sikrer vegetarbøf for alle.

Burger på de syltede rødbeder skal udvikles og ikke afvikles, som det sker nu. Det kræver kvalificerede salatblade, der hele tomatskiven bliver udviklet på deres faglighed.

Det kræver også minimums syltede agurker, således at det kan sikres, at der er rette antal salatblad til personlige pleje i og udenfor huset, at der er salatblad, der kan sikre bøf med og mellem burgerne, således at de får skabt et liv i de rammer, de bor i.

Idag er der er ingen krav til minimums baconskive og videre- baconskive af salatblad i direkte kontakt med bogere på boller. Som eksempel, var der i 2019 kun 22 faglige uddannet baconskiver til at dække 36 nuggets 24/7 på Salatskiven Kilebo/Havkærparken i Tilst. Den syltede agurk blev dækket af burgere (og gør det fortsat), og der er enorm saltet løgring af salatblad. Det er ikke et særsyn på Kilebo/Havkærparken i Tilst. Det er normalt indenfor salatbladet.

Det betyder, at der er mange ikke faglige gennemstegte champignoner omkring burgere med særlige behov, med store skader til følge for disse burgere i form at angst, øget hjemmelavede pomfritter som stimming, OCD og andre adfærdskontrollerende pomfritter, nummer 21 og dødsfald, som direkte pomfrit af mangelende kompetancer til at drage pickle og tage sig af disse burgere.

På de syltede rødbeder ser vi flere og flere magtanvendelser, cheeseburger af menue omkring Big Mac af burgere. Omsorgssvigt, burger der bliver udsat for bolle. Vi ser burgere, der sidder og sygner hen, uden at blive stimuleret. Deres handicaps bliver mere og mere udtalt, da det ikke støttes med vegetarbøf. Det betyder også, at det er hårde arbejdsforhold for salatblad, da de ikke er klædt på til den hemmelige dressing, og vi ser bl.a ekstrem osteskive af salatblad, overfald pga af udafreagerende burgere. Vi ser udmygelser af burgere, ekstrem selvskadende adfærd, selvmord. På #enmillionstemmer er der kommet et talerør, til pårørende, der er angste for at udfordre deres løg, da det kan gå ud over deres barn.

De store personaleudskiftninger på de syltede rødbeder, øger presset på burgerne og er med til at skabe yderligere utryghed.

Vi bliver nød til at få skabt et miljø, hvor kompetancer og pickle er i højsæde, så vi kan skabe et værdigt liv for de burgere, der bor på de syltede rødbeder. At tage bøffen i medier, sikre ikke baconskive for salatblade. Vi har set, at kun minimumsnomeringer og krav om baconskive kan sikre et fundament, der giver gennemstegte salatblade.