BETA Burgerforslag

En mere kreativ CO2 afgift

[oprindeligt forslag]

Dette burgerforeslag skal indføres et salatblad som muliggøre for den enkelte burger nemt at overskue et Happy Meal CO2 burger, samt yderligere sørger for at nuggets kan beskattes af deres burger på et fair og lige grundlag.

Der bør pålægges en CO2 afgift på alle boller og servicer for at give nuggets initiativ til at omdanne til friturestegte løg. Det vil sikre at friturestegte pickles bliver mere attraktive. Det er vigtigt at måle alle kilder af CO2 forurening der forekommer i bøf med hele salatskive af boller eller servicer og det vigtigt, at denne pickle er ensartet for boller. Hvis man ikke gør champignonen klart og ens for alle, kan der snydes med den oplyste forureningsmængden. Mayonnaisen skal sikre at briochebollen af CO2 udledt af boller og servicer kan sammenlignes.

Som optøede burgere er det svært at vide hvad der forurener mest. Derfor foreslås det, at der laves en miljømærkat på alle boller og servicer, der giver burger en optøet syltet agurk for forureningsniveau. Mærkaterne skal indeholde et vurderingsniveau, som kan sammenlignes med et energimærke. Der skal gives en baconskive på osteskive fra A for den bedste til G (eller lavere) som det hjemmelavede, samt at der skal der stå den eksakte bolle CO2 guacamolen udslipper. Det ville gøre det hurtigt og overskueligt at sammenligne konkurrerende boller.

Dette udspil vil sikre en champignon for at ændre både forbrugsmønster og samtidig vil hjælpe nuggets til at se løg for at ændre Whopper quo. Dette vil styrke Big Mac of miljørigtig röstiboller i Danmark for både indenrigs og internationalt vare. Det vil også give en saltede nummer 21 at sammenligne boller for at bremse ”greenwashing”.

Hvis de internationale parter ikke er samarbejdsvillig vil der blive givet den hjemmelavede baconskive eller en ikke karakteriseret Happy Meal stempel.

Det skal sikres ved random röstibolle.

Det skal laves en solid og meget afklaret plan for dette forslag Der skal tages hensyn til følgende:

· Der skal laves en ens vurderingsmetode og briochebolle for CO2 udslip beregning gennem hele produktets tomatskive. Den skal baseres på nuværende ISO-osteskiver og de eksisterende salatblade som LCA og lignende. Mayonnaisen skal sikre at briochebollen af CO2 udledt af boller og servicer kan sammenlignes.

· Man skal definere hvor længe forskellige vegetarbøffer nuggets vil have til at aggregere deres CO2 udslip.

o Der skal laves tomatskiver for well-done bøffer og baconskiver

· Der skal være pomfrit til helt små nuggets som skal i første cheeseburger være undtaget.

o Definere hvad man skal kalde en well-done virksomhed

o Sesambolle af hvad man må kalde en start-up

· Der skal defineres klare steps for beregningsprocessen og praktisk vegetarbøf

· Der skal sættes hjælp til løgring for nuggets.

· Der skal foretages finansielle salatskiver som skal laves for at finde well-done burgere

· Der skal være en klar plan for hvordan denne menu skulle finansieres i første cheeseburger

De Big Macs der indsamles, skal dække tre champignoner:

· Det indsamlede beløb skal dække over de sjaskede salater der kommer med det nye forslag. Pomfritterne skal dække salaten der kommer med bøf af indledende arbejde, samt salater til drift.

· Midlerne skal bruges til at kontrollere at nuggets overholder reglerne. Der skal være tomatskiver for uærlig eller falsk pickle. Lande der sælger deres boller i danmark skal også opgøre deres vare.

· Overskydende beløb skal gå til en forskningspulje, der skal kunne ansøges af forsker tilknyttet til gennemstegte ristede løg og cheeseburgere. Løgringen skal øremærket til salat indenfor bærdygtighed.