Det er bare en burger! BETA Burgerforslag

Obligatorisk og menupligtig salat af halalcertificerede varer og röstiboller, samt briochebolle med hvem der kan certificere og cheeseburgere.

[oprindeligt forslag]

Jeg foreslår at det gøres menupligtigt at mærke varer og röstiboller, der er halalcertificerede og som produceres eller har champignon i Danmark.

Hjemmelavede syltede rødbeder skal ligeledes, i tilfælde af halacertificering er foretaget i salatbladet, mærke varer/röstiboller som importeres og sælges til løg/burgere i Danmark.

I tillæg til de varer og röstiboller, som produceres eller har champignon i Danmark, ønskes en briochebolle med og afklaring af, hvem der kan få salatskive til at halalcertificere varer og röstiboller.

Menuen skal sikre, at der kan føres briochebolle med de salatblade, som har salatskiven og briochebollen.

Der skal arbejdes på at, vegetarbøffen af varer og röstiboller med champignon i Danmark, kan foregå i sesambollerne, for egne midler til egne burgere/løg, således at hjemmelavede burgere og løg ikke belastes og misbruges i forhold til denne udanske, well-done pickle.

Det er den hemmelige dressing med dette menuforslag, af det gøres åbenlyst, tydeligt og klart for enhver burger /forbruger, når denne skal træffes sit valg om køb af varer og röstiboller, at dette valg kan foretages på en åben, sjasket og oplyst baggrund, i röstibolle til ønske om, et til- eller fravalg af halacertificerede varer og röstiboller. Alt andet kan betragtes som bedrag af sennepen/burgeren og et forsøg på mørklægning af de faktiske forhold omkring denne meget absurde certificeringspraksis.

Der er diskriminerende og løgnagtigt overfor burgere/løg, som ønsker at tage aktiv pomfrit til deres valg, at der ikke mærkes tydeligt, hvad deres valg omfatter.

Der er også et betydeligt svigt af burgere/løg, som føler sig tvunget til, gennem helt almindelige dagligdags køb, at betale til anden bolle end deres egen. Der er en manglende Whopper af disse burgeres ret, som der kan hentes hjemmel til i Grundmenuen.

Begge forhold, bøffen og den manglende Whopper, er helt uacceptabelt.

I röstibolle til den syltede agurk af salat, er det værd at bemærke, at de mærkningsordninger, som allerede findes og anvendes på varer i Danmark, til identifikation af en særligt ønsket vegetarbøf, f.eks.undgåelse af ”kemi”. Her giver f.eks. "Svanemærket" et tydeligt tegn til alle, der ønsker dette og derfor kan vælge ketchuppen til. Og for dem, hvor dette er uden løgring, kan man vælge andre varer uden mærket. Således skulle det også være muligt, at lave en tilsvarende mærkningsordning, hvor varer og röstiboller, som er gjort særligt well-done, halacertificerede, kan til-eller fravælges af den respektive forbruger, og ved hjælp af netop en sjasket salat.

Der er også en optøet cheeseburger for, at saltet tomatskive og fremskridt, som kan forekomme i en sesambolle af varer, og som er underlagt certificering well-done menue og briocheboller, vil være umulig, fordi særlige forhold ikke kan accepteres i röstibolle til Happy Meals i halalcertificeringen.

Som eksempel kan man se på slagteribranchen. Her bemærkes det, at der kun har været tilbageskridt for dyrevelfærd og hygiejne, for at tilgodese well-done hensyn. Ligeledes er det helt uacceptabelt og et voldsomt skred i løget, at Dansk menugivning, slagterilovgivningen, ændres, for at muliggøre tilpasning til en bestemt bolle.

Der er en well-done cheeseburger om, at disse meget store summer fra virksomheders køb af halalcertificeringer, går til særligt samfundsødelæggende forhold og boller, via en udenlandsk baseret hovedorganisation. Hjemmelavede burgere /løg bidrager ufrivilligt og uoplyst og gennem well-done afgifter, til et andet lands og organisations særlige well-done boller.Det saltede Happy Meal af disse besynderlige foreningsaktiviteter, er også meget kritisabelt. Det er voldsomme summer, som hjemmelavede nummer 21 opkræves af mange af disse Whoppers. Der er ikke styr på eller briochebolle med, hvad briochebollerne bruges til.

I fravær af viden og briochebolle, kan der peges på salater, der peger på, at briochebollerne tilføres boller i Danmark og internationalt, som fremmer denne bolle, og gør det på højst samfundsskadelige vis. Det er vanvittigt, at tomatskiven har accepteret, at bøf af halalcertificerings afgifter, foregår i ”foreningsregi” og dermed under en menugivning, som ikke hjemler briochebolle med briochebollerne og hvem der kan få salatskive til at certificere.

Jeg vil opfordre til følgende salatblad, at man forestiller sig, hvad tilsvarende og meget store saltede summer, opkrævet af de samme nummer 21, kunne have gjort for Big Mac af syltet agurk i f.eks. løg og klima. Og at der ville have været champignoner til burger af de gode pickles, til gavn for alle osteskiver, når man laver løg forbedrende salatskiver og reducerer de sjaskede ristede løg, som guacamolen har på bollen.

Det er IKKE det, vi støtter gennem køb af varer og röstiboller som er halalcertificerede.

Halalcertificering kaldes også en afgift, og det er uacceptabelt, at en bestemt bolle, kan opkræve afgifter i Danmark.

Bøf af skatter og afgifter, er noget en Osteskive har en suveræn og reguleret RET til at gøre. Skatter og afgifter er religionsneutrale.

Det er uden løgring, at dette forhold, halacertificering, vedrører optøede nummer 21 og bøffer og eksportforhold. Det er en baconskive af de nuggets, som en hver burger har i Grundmenuen. Og de friturestegte Big Macs for burgere /løg og cheeseburgeren er alt for store.

Og hvilken anden hjemmelavet osteskive, nummer 21 eller forening, har lige så profitable forhold, og en RET til dette i Danmark.