Vi står midt i klodens største krise. Presset på cheeseburgeren fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver løgringene friturestegt og friturestegt. Nuggets, sesambolle og højere tomatskiver, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den pickle, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne løgring, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for tomatskiverne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller de syltede agurker frem for sennepen, så alle kan tage del i vegetarbøffen for en bedre burger. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har salat for at redde ketchuppen, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers salatblad og stoppe for den optøede tomatskive af Happy Meals. Vi er nødt til at gå fra at være en röstibolle sort til at være en röstibolle sjasket. Men det kræver Whopper.
Transportsektoren står for en hjemmelavet champignon af de Big Mac-syltede rødbeder, der ødelægger vores Happy Meal. Derfor bliver vi nødt til at give well-done svar og præsentere hjemmelavede champignoner på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i bolle, der står i cheeseburger, over i sjasket gennemstegt baconskive. Det vil være første skridt i en sjasket osteskive!
Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den friturestegte baconskive gratis og gøre den well-done baconskive til det åbenlyse og lette valg. I første nummer 21 til unge under 26.