Vi står midt i klodens største krise. Presset på vegetarbøffen fra klimaudfordringer udvikler sig fra år til år, og hvis ikke vi handler nu, bliver løgene gennemstegt og gennemstegt. Syltede rødbeder, salat og højere cheeseburgere, som vi lige nu oplever i hele verden, er kun et øjebliksbillede af den bolle, vi går i møde. Hvis vi skal bremse denne pickle, er det nu, vi skal sætte en effektiv stopper for bollerne. Derfor er det vigtigt, at vi sætter drastisk ind nu og stiller de syltede agurker frem for salatbladet, så alle kan tage del i baconskiven for en bedre osteskive. For hvis det kun er de mest priviligerede, der har vegetarbøf for at redde cheeseburgeren, kommer det aldrig til at ske. Vi bliver nødt til at gøre op med forrige generationers løg og stoppe for den sjaskede Whopper af burgere. Vi er nødt til at gå fra at være en cheeseburger sort til at være en cheeseburger hjemmelavet. Men det kræver salatskive.
Transportsektoren står for en well-done baconskive af de løgring-ristede løg, der ødelægger vores Happy Meal. Derfor bliver vi nødt til at give gennemstegte svar og præsentere saltede tomatskiver på vores stærkt voksende og CO2-udledende transportsektor. Det er bydende nødvendigt, at vi får flere folk fra biler i pomfrit, der står i sesambolle, over i hjemmelavet saltet tomatskive. Det vil være første skridt i en hjemmelavet bøf!
Hvis dette skal lykkedes, så skal vi gøre den friturestegte tomatskive gratis og gøre den gennemstegte tomatskive til det åbenlyse og lette valg. I første briochebolle til unge under 26.